; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gelozia a lovit platourile de filmare de la „True Blood”

08 September 2011

Scenele de sex pe care Anna Paquin a trebuit să le joace alături de Alexander Skarsgard în cel de-al patrulea sezon din serialul „True Blood' au creat probleme în relația ei cu soțul Stephen Moyer, scrie National Enquirer.

Se pare că pe platou a existat o adevărată chimie între cele doi actori din „True Blood', lucru care l-a enervat la culme pe Stephen Moyer. El nu a suportat, spune un apropiat al cuplului, când a auzit că Anna Paquin era chiar nerăbdătoare să filmeze scenele fierbinți alături de Skarsgard.

Entuziasmul cu care Anna aștepta filmarea cu pricina l-a umplut de nervi pe Stephen Moyer, mai ales pentru că Skarsgard este liber ca pasărea cerului, după ce s-a despărțit de Kate Bosworth.

„Anna este foarte sigură pe sexualitatea ei. Ea s-a implicat atunci când a filmat scenele fierbinți cu Alex, și au ieșit foarte bine. El era cu siguranță excitat, iar Stephen nu a fost încântat, ca să nu zicem mai multe', a spus o sursă.

Anna a fost surprinsă de reacția soțului ei. „Cred că toată lumea a fost prinsă pe picior greșit. Nu a fost mai mult de o prietenie între ei trei până acum, și au mai fost scene de sex în serial', a explicat sursa citată. Mai mult, ea se temea ca nu cumva gelozia soțului ei să nu afecteze derularea filmărilor și, prin urmare, serialul.

Ca să își liniștească soțul, Anna a început să îi acorde mai multă atenție. „Între scene, își făcea timp și mergea la el (la Stephen Moyer, n.r.), pentru a-i șopti ceva la ureche sau pentru a-l săruta repede', a continuat persoana apropiată actorilor din „True Blood'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare