; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

STELELE MOSCOVEI PE GHEATA_Bucuresti_ Foto Lucian Tudose

“Stelele Moscovei pe Gheaţă” vin pe 18 decembrie la Bucureşti

16 December 2013

STELELE MOSCOVEI PE GHEATA_Bucuresti_ Foto Lucian TudoseÎntre atâtea concerte cu artişti autohtoni de primă mână precum Loredana, Holograf sau Ştefan Bănică, aveţi ocazia să vedeţi un spectacol inedit de patinaj artistic, miercuri, 18 decembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Evenimentul, intitulat Stelele Moscovei pe Gheaţă', este susţinut de compania Bobrin Ice Theatre, înfiinţată de legendarul patinator rus Igor Bobrin, supranumit regele dansator'.

Programul din acest an va conţine, în prima parte, Spărgătorul de nuci', iar în partea a doua o gală a campionilor', cu uimitoare dansuri solo, de pereche şi de grup.

Suntem încântaţi să revenim în România, deoarece aici publicul ne primeşte cu dragoste şi căldură. Vă invităm în decembrie la un spectacol de poveste, Spărgătorul de nuci', pe muzica minunată a lui Piotr Ilici Ceaikovski. Anul 2013 este unul special pentru Compania noastră, deoarece, în noiembrie, am sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cei mai ingenioşi şi mai mari artişti patinatori ai lumii: Igor Bobrin', au declarat artiştii de la Bobrin Ice Theatre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare