; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stela Popescu se ține de farse la „Plasa de stele”

27 March 2012

Marţea aceasta, de la 20.20, Stela Popescu şi Laura Lavric se ţin de farse la Plasa de stele'! Cele două au acceptat rolul de complice pentru o plasă incredibilă, protagonista fiind o actriţă care organizează evenimente. Victima farsei va crede că merge la un botez şi se va trezi, de fapt, îmbrăcată în clovn la o înmormântare.

Lucrurile vor deveni din ce în ce mai ciudate când protagonista farsei va descoperi că urma să îndeplinească ultimele dorinţe ale unei persoane care trecuse în nefiinţă, dorinţe, de altfel, cât se poate de stranii.

Deşi Stela Popescu şi Laura Lavric, prezente la înmormântare în calitate de cunoştinţe ale decedatului, au adus iniţial un plus de siguranţă şi normalitate pentru victimă, în scurt timp, întreaga situaţie va deveni puţin spus ieşită din comun.

Aşadar, pentru a îndeplini acele ultime dorinţe, victima farsei a început să cânte Dacă vesel se trăieşte', să recite poezii pentru copii şi la un moment dat, chiar să danseze dansul pinguinului însoţită de celelalte persoane aflate la înmormântare.

Cât a rezistat în această situaţie incredibilă şi cum a evoluat întreaga farsă, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la Plasa de stele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare