; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_101013_Next Star2 Ed7_0035

Dan Negru o aduce pe Stela Popescu la “Next Star”

31 October 2013

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_101013_Next Star2 Ed7_0035În ediţia de diseară a show-ului “Next Star” – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania -, difuzată de la 20.30, la Antena 1, Stela Popescu îi face o surpriză unei tinere concurente.

Evelina are opt ani , îi  place să joace teatru, de aceea a și ales să prezinte în fața  juriului emisiunii un astfel de număr. Fetița merge des la piese de teatru și a ajuns să recunoască actorii doar privind un anumit obiect vestimentar al acestora.

În platoul de filmare, Evelina a declarat că  Stela Popescu este una dintre actrițele ei  preferate. Și cum la “Next Star” visele devin realitate, Dan Negru, amfitrionul show-ului, în complicitate cu marea actriță, i-au făcut Evelinei o bucurie.

“Am venit cu mare plăcere la show-ul “Next Star”, o emisiune curată, pură, care nu-i influențează în rău pe copii. Dimpotrivă, le subliniază calitățile, îi învață să performeze. Îl  simpatizez pe Dan Negru, e inteligent, e tandru cu copii, are mult umor”, a mărturisit actrița în culisele emisiunii.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare