; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, amendaţi în Spania!

22 May 2012

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au trecut de curând printr-o experienţă cum nu credeau să aibă parte vreodată în viaţă. Aflaţi într-o excursie în Barcelona, îndrăgiţii actori s-au trezit amendaţi pentru vânzare ilegală de căpşune.

În complicitate cu Stela Popescu, echipa lui Dan Negru a pus la cale o întreagă desfăşurare de forţe pentru a-l prinde în plasă pe Alexandru Arşinel. Întreaga păţanie a pornit de la un interviu pe care cei doi au acceptat să-l acorde unei emisiuni în limba română difuzată pe un post local de televiziune.

Întâlnirea urma să aibă loc lângă o celebră arenă de coride, în faţa căreia se aflau mai mulţi vânzători, printre care şi câţiva români care vindeau căpşune, bineînţeles, actori în echipa Plasa de stele'. Imediat ce i-au recunoscut pe Stela Popescu şi pe Alexandru Arşinel, căpşunarii i-au rugat ca de la român la român să îi lase să pună ladiţele pe maşina lor pentru ca ei să meargă în apropiere pentru prelua marfa nouă.

La scurt timp după ce căpşunarii vor pleca, va apărea poliţia care îi va amenda pe cei doi actori pentru vânzare ilegală. Lucrurile se vor complica şi mai mult când poliţiştii le vor ridica maşina  şi le vor arunca lădiţele în care se aflau întâmplător' şi banii căpşunarilor.

Ce scandal a ieşit când au revenit căpşunarii şi cum a reacţionat Alexandru Arşinel în faţa situaţiei, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la Plasa de stele'!

plasa-de-stele-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare