; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ștefania Costache merge în finala „iUmor”, sezonul 10. Cum i a convins pe jurați

Ștefania Costache merge în finala „iUmor”, sezonul 10. Cum i-a convins pe jurați

26 March 2021

În cea de-a șasea ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, a fost ales încă un finalist al show-ului de la Antena 1: nonconfirmista Ștefania Costache.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania Costache mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor.

'Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor', glumește actrița.

Reacțiile au fost mai mult decât aceasta spera, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta. 'Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!'

A fost cel mai bun număr al tău de la iUmor de până acum', i-a spus și Delia, iar cei de acasă au votat-o și au trimis-o direct în finală.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul 'iMai Mult Umor', al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <'iMai Mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit 'iUmor', este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare