Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Stan și soția lui s-au despărțit. Artistul a făcut primele declarații

Ștefan Stan și soția lui s-au despărțit. Artistul a făcut primele declarații
16

de Roxana Mirea,

Ștefan Stan și soția lui, Simona, s-au despărțit! Artistul a făcut primele declarații pe acest subiect, după ce, inițial, a infirmat zvonurile. El și Simona au împreună două fetițe, Mira și Elif. „Lucrurile s-au schimbat radical”, a mărturisit Ștefan Stan.  

Ștefan Stan și soția lui s-au despărțit  

Acum un an, circulau mai multe zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și Simona s-au despărțit, după ce aceasta s-a mutat cu fetițele lor în Germania. Inițial, artistul a infirmat zvonurile și a declarat că el nu le-a însoțit în Germania pentru că este ocupat cu proiectele și evenimentele pe care le are în România. 

Ei bine, în cele din urmă, artistul s-a decis să spună adevărul și a declarat că el și soția lui s-au despărțit, iar Simona s-a mutat definitiv în Germania cu fiicele lor.  

Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a declarat Ștefan Stan, în cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars. 

stefan-stan-despre-zvonurile-de-divort-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ce declara Ștefan Stan despre despărțire 

Acum un an, Ștefan Stan spunea că Simona s-a mutat cu fetele în Germania pentru că așa ar fi cel mai bine pentru viitorul micuțelor. Din cauza acestei schimbări din viața lor, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și soția lui sunt în prag de divorț, însă el a infirmat zvonurile, la acea vreme.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni. 

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, “Șah în dragoste”. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă”, spunea artistul, acum un an, pentru click.ro.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton