; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

61657432_331705040832361_7328667456891164733_n

Ștefan Stan s-a căsătorit civil. Primele declarații făcute de artist

14 November 2019

Primul câștigător al emisiunii „Vocea României' a făcut pasul cel mare. Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi cu iubita lui. Artistul a spus DA în fața ofițerului Stării Civile în mare secret. Alături de cei doi s-au aflat prietenii și familia.

În urmă cu câteva zile, Ștefan a oferit celor care îl urmăresc un indiciu despre acest eveniment, însă nu era foarte clar despre ce era vorba întrucât la acel moment nu a oferit detalii. Era vorba despre data și ora la care avea să se afle alături de iubita sa în fața ofițerului Stării Civile. 

„12:00/14/2019 ☘️❤️?, era mesajul postat de artist.

Iubita artistului a purtat un costum alb și era extrem de fericită. Ștefan Stan preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor și preferă să trăiască aceste momente de bucurie alături de familie și de prietenii apropiați. Printre invitați a fost prezent și Pepe, un bun prieten de-ai mirelui.

„Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat demult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o plăcea foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programat împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…', a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate pentru VIVA!, referidu-se la mama lui, care s-a stins din viață recent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare