; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan Stan

Ştefan Stan intră în ring la „Dansez pentru tine”

02 November 2012

Diseară, în cea de-a doua ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”, ringul visurilor  va fi inundat de senzualitate şi energie. Asta pentru că stilurile serii sunt dans contemporan în ploaie, pe tema Twilight, şi neobositul rocknroll. Pe cât este de aşteptat dansul în ploaie de public şi de telespectatori, pe atât de mare este teama concurenţilor de el.

Tocmai pentru că în trecut perechile au dezvăluit cât de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului că ringul devine foarte alunecos sub picăturile de apă, şi participanţii din această ediţie au mari emoţii înainte de acest dans.

Ştefan Stan revine pe scenă să ajute, prin dansul său, o familie nevoiaşă. Fanii show-ului Românii au talent nu au cum să-i fi uitat pe Gabriel Ştefănescu şi pe tatăl lui, Radu Ştefănescu, cei care au ajuns până în semifinalele celei a II-a ediţii a emisiunii. 11 copii au împreună Radu şi Livia Stefănescu, iar din căsătorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. În ciuda faptului că sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocaţiile copiilor, iar viaţa de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

Cine trece de duel?

Din păcate, una dintre echipe va părăsi diseară competiţia. Telespectatorii pot salva perechea favorită trimiţând SMS la 1322 cu textul „Pavel', dacă vor ca Pavel Stratan şi Andreea Preda să meargă mai departe, sau „Marian', pentru echipa formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu.

Dacă echipa lui Marian debordează de energie, în cea a lui Pavel Stratan domneşte răsfăţul. Un răsfăţ inedit, ce-i drept. Întrebat cum îşi răsfaţă partenera, Pavel a mărturisit blând şi amuzat: „Da, sigur, ne răsfăţăm unul pe celălalt, dar
repetând de 10 ori mai mult ca până acum'. Pavel şi Andreea, care luptă pentru a se revanşa faţă de sora ei, care a îngrijit-o după decesul părinţilor, mizează pe ambiţie, muncă şi răbdare, dar recunosc că, în ultimele zile cel puţin, s-a acumulat multă durere fizică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare