; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ştefan Stan este „Vocea României”

27 December 2011

Câştigătorul titlului „Vocea României' a interpretat piesele „My Way', „Satisfaction' (în duet cu Smiley) şi „Vivo per lei' (în duet cu Andra) în marea finală din 26 decembrie.

Finaliştii de la „Vocea României' au interpretat câte trei piese fiecare, iar Ştefan Stan a fost desemnat câştigător în urma voturilor primite de la telespectatori.

Ştefan Stan spunea că va dona o parte din premiul de 100 de mii de euro. Câştigătorul concursului de talente va mai beneficia de un album lansat de Universal Music România.

Ceilalţi trei finalişti – Cristian Sanda (echipa lui Marius Moga), Iuliana Puşchilă (Horia Brenciu) şi Dragoș Chircu (Loredana) – vor lansa câte o piesă cu videoclip prin intermediul casei de discuri.

Ieri seară, spectacol au făcut și Dragoș Chircu, Cristian Sanda și Iuliana Pușchilă. Au cântat singuri, în duet cu antrenorii lor, dar și împreună cu alte voci remarcabile ale muzicii românești. Cristian Sanda a făcut un duet de excepție cu Felicia Filip, Dragoș Chircu a cântat împreună cu Pepe dezvăluindu-și astfel și partea pasională a personalității sale, iar Iuliana Pușchilă a cântat Ca la 16 ani' alături de Voltaj.

c1k5261

Picture 1 of 5

Cristian Sanda a interpretat solo piesa „Feeling Good”. Marius Moga a urcat alături de elevul său pe scenă pentru a cânta „Tot mai sus”, iar Felicia Filip l-a acompaniat la „Adagio”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare