; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Stan intră în pielea lui Casanova în noul clip

24 February 2012

După două zile de filmare, mult aşteptatul clip al lui Ştefan Stan se apropie de lansare. Echipa care s-a ocupat de primul videoclip al câştigătorului de la „Vocea României' a fost formată din 49 de oameni, dar şi 11 top modele.

Datorită desfăşurărilor de forţe şi a tehnologiei de filmare de ultimă generaţie folosită, se aşteaptă ca „You give me love' să fie una dintre piesele bine primite de posturile muzicale de la noi.

„Când am ajuns pe platoul de filmare am văzut o întreagă armată de oameni pregătiţi să mă aranjeze şi să filmeze. Nu pot să descriu sentimentul. Mi-a luat ceva timp să intru în atmosferă, nu e uşor să fii înconjurat de atâtea femei frumoase fără să îţi distragă atenţia, am avut emoţii mari', a spus Ştefan Stan, care nu a ratat ocazia de a mulţumi echipei.

Seducătorul Ştefan Stan, un Casanova contemporan

„Vreau să mulţumesc echipei de profesionalişti, band-ului meu, fetelor, dar şi casei mele de discuri, pentru că au fost alături de mine pentru realizarea acestei producţii', a continuat artistul.

În videoclip, Ştefan Stan şi-a intrat bine în rolul de seducător sau Casanova al vremurilor noastre. El se joacă cu minţile, dar şi cu trupurile a unsprezece dintre cele mai frumoase top modele din România.

image008

Picture 1 of 3

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare