; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan stan

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, a dezvăluit sexul bebelușului: „Exact cum ne doream!”

09 June 2020

Ștefan Stan a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că urmează să devină tătic. Acum, a anunțat în direct sexul bebelușului!

Ștefan Stan a anunțat în cadrul emisiunii „Teo Show', difuzată de Kanal D, că soția lui urmează să aducă pe lume o fetiță. Artistul este în culmea fericirii, mai ales și că atât el, cât și partnera lui își doreau foarte mult o fetiță. Visul li s-a îndeplinit și se arată extrem de emoționați.

„Toată lumea știe că-mi doresc fetiță foarte mult. Și Simona și-ar dori fetiță. Am făcut testul genetic pentru că la ecografie se poate schimba și peste câteva luni’, a spus Ștefan Stan, ținând fanii pe jar înainte de anunța sexul bebelușului.

Cântărețul a mai făcut o dezvăluire emoționantă pe marginea acestui subiect, și anume că mama sa, cât timp a trăit, a cumpărat numai haine pentru fetițe.

„O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit,  a cumpărat haine pentru fetițe’, a spus câștigătorul Vocea României, vizibil emoționat.

„Este fetiță! Exact cum ne doream! În proporție de 99,9% știam că o să fie fată! Am simțit! Ne-am dorit amândoi o fetiță’, a ținut să precizeze viitoarea mămică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare