Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Nistor și soția lui vor deveni părinți. Fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, s-a căsătorit

Ștefan Nistor și soția lui vor deveni părinți. Fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, s-a căsătorit
14

de Roxana Mirea,

Ștefan Nistor, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, urmează să devină tată. El și partenera lui s-au căsătorit în urmă cu două luni și traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor.  

Ștefan Nistor și soția lui vor deveni părinți

Ștefan Nistor este fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu, de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Acum, acesta traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Ștefan urmează să devină tată, iar el și partenera lui de viață s-au căsătorit, în urmă cu două luni. Ștefan și Sabina Nistor sunt împreună de trei ani de zile. Cei doi au plublicat imagini emoționante pe Instagram, de la nuntă. 

Acum 2 săptămâni am trăit cea mai frumoasă și importantă zi din viața noastră. A fost ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvantat și am devenit soț și soție. Am așteptat de foarte mult timp momentul asta, știam ca ziua aceea ne va uni și mai mult și vom deveni cu adevărat un întreg. Te iubesc și îți mulțumesc că am reușit împreună să facem ziua de 19 august una frumoasă care să rămână în amintirile tuturor celor care ne-au fost alături”, au scris Ștefan Nistor și iubita lui, Sabina, pe Instagram. 

Drumul nostru a început în 2020 dintr-o întâmplare. Niciunul dintre noi nu a știut ce vă urma și unde va duce totul. Am reușit împreună să clădim o relație frumoasă și puternică. Anul trecut de ziua mea ai luat hotărârea de a mă cere de soție. lucru care ne-a determinat să ne facem planuri mai mari. Nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul…. Ziua cea mare se apropie, nici nu pot descrie cât de nerăbdătoare sunt!!! Vreau să știi că te voi susține în toate proiectele tale așa cum am făcut-o și până acum! Te iubesc mult de tot”, a scris Sabina, pe Instagram, înainte de nuntă. 

Ștefan Nistor și soția lui vor deveni părinți. Fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, s-a căsătorit (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Soția lui Ștefan Nistor, mesaj pentru copilul lor 

La sfârșitul lui iulie, soția lui Ștefan Nistor a scris un mesaj emoționant, adresat copilului lor nenăscut.  

„Anul acesta în viața noastră s-au întâmplat și se vor întâmpla multe lucruri frumoase, lucruri pe care ni le-am dorit din toată inima atât pe plan personal cât și în viața de cuplu. Așa că vrem să vă anunțăm (împreună cu Luna, desigur) că în viața noastră va apărea un bebe, creat din multă iubire și dorință.  

Baby, încă nu știm sexul tău, dar nici nu contează asta, ne dorim să fii sănătos, să te dezvolți frumos, să te “coci” bine acolo în burtică la mine. Știm că deja simți iubirea noastră, în fiecare zi stăm de vorba cu tine și ne răspunzi prin mișcările tale. Prima oară când ai dat semn de acolo din burtică nici nu eram sigură că erai tu, apoi după o pauză (lungă pentru mine) ai început să te miști din nou. A crescut inima în mine, ca și atunci când am aflat de tine prima oară, nu mi-a venit să cred că ni se întâmplă asta și că în sfârșit te vom avea. Nu a durat mult până l-ai lăsat și pe tati să te simtă, știu că a stat o oră cu mâna pe tine ca să-ți prindă mișcările și deodată am văzut că i s-a înseninat fața cu un zâmbet. Nu știu mereu ce vă șoptiți voi seara, dar ce aud mereu e acel “te iubesc” pe care ți-l zice tati. Cu Luna cred că deja te-ai împrietenit, ea îți dă semn în fiecare zi că e acolo, își face drum pe burtică mereu, nu ratează nicio ocazie.  

Ești cel mai frumos cadou din viață noastră, venit fară nicio ocazie. Baby, ne-am gândit să mai avem putină răbdare până să-ți aflăm sexul și am hotărât să facem acel “gender reveal” într-o zi specială, la nunta noastră, alături de toți cei apropiați ce ne vor fi alături în acea zi”, a scris pe Instagram soția fostului concurent de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.   

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton