Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Floroaica și-a dus iubita, pe Sânziana Negru, în vârf de munte. Cei doi au ajuns până la aproape 2000 de metri altitudine

Ștefan Floroaica și-a dus iubita, pe Sânziana Negru, în vârf de munte. Cei doi au ajuns până la aproape 2000 de metri altitudine
9

de Cătălina Matei,

Sunt tineri, frumoși și pasionați de călătorii, mai ales de drumețiile pe munte. Deși nu dau prea dau declarații oficiale despre relația lor, Ștefan Floroaica și Sânziana Negru mai postează pe rețelele de socializare imagini cu ei doi. Cea mai recentă imagine este un cadru dintr-o drumeție pe care celebra innfluenceriță l-a postat pe contul său de Instagram.

În weekendul trecut, Sânziana Negru și Ștefan Floroiaca au avut parte de o drumeție pe un traseu montan spectaculos. Cea pe care o vom vedea în noul sezon de „America Express” și actorul din serialul „Lia – soția soțului meu” au ajuns până la Vârful Ciucaș, situat la o altitudine de 1954 de metri.

Din imaginile postate de Sânziana Negru pe contul său de Instagram reiese că cei doi au avut parte de o zi însorită și de peisaje spectaculoase.

sanziana-negru-si-stefan-floroaicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Îmi cam place pe coclauri”, a scris Sânziana Negru pe Instagram. În același timp, și Ștefan Floroaica  a postat un video pe aceeași rețea de socializare în care le aată urmăritorilor săi câteva secvențe din drumeția pe care a făcut-o cu câteva zile în urmă.

Pe cărări de munte, alături și de Alexandru Ion

Alexandru Ion și Ștefan Floroaica s-au cunoscut la filmările pentru serialul „Lia, soția soțului meu” și se înțeleg excelent de bine. Cei doi petrec timp împreună și în afara orelor de filmare, au mai multe activități împreună în timpul liber, cum ar fi jiu jitsu, sport la care Ștefan este deja campion național, dar și drumeții pe traseele montane.

De un traseu special s-au bucurat și în urmă cu ceva timp, când cei doi „frați” din serialul de la Antena 1 au ajuns la munte însoțiți de iubitele lor, Evelyne Vîlcu și Sânziana Negru. Alexandru Ion a postat atunci pe contul său de Instagram un video special, în care unele cadre au fost realizate cu drona.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton