Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Floroaica, despre finalul serialului „Lia- soția soțului meu”. „M-am gândit ca ultima dublă să o greșesc intenționat”. EXCLUSIV

Ștefan Floroaica, despre finalul serialului „Lia- soția soțului meu”. „M-am gândit ca ultima dublă să o greșesc intenționat”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Orice poveste are și un sfârșit... iar din 12 septembrie, fanii serialului „Lia – soția soțului meu” vor afla care este deznodământul peripețiilor prin care au trecut personajele principale interpretate de Ana Bodea și Ștefan Floroaica. Un final cu mult suspans, evident, dar și cu emoții, mai ales că Antena 1 va difuza câte două episoade pe săptâmână din acest ultim sezon.

Dacă în serialul de la Antena 1, inimia sa a fost cuerită de personjul Anei Bodea, în viața reală Ștefan Floroaica are o relație stabilă cu Sânziana Negru, un nume cunoscut în lumea influencerilor. Ce planuri de vacanță au? Dar și ce urmează pentru actor după „Lia – soția soțului meu”? Aflăm imediat!

Încă puțin și începe cel de-al patrulea sezon din „Lia – soția soțului meu”, ultimul de altfel. Tu deja știi finalul. Cum ai reacționat când ai citit prima dată secvența de final?

Ultimul sezon vine cu o veste foarte bună pentru urmăritorii noştri: sezonul acesta se vede în porţie dublă, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1. Cât despre ultima secvenţă, nu mai știu exact ce reacție am avut, darvă pot spune ce am simţit când am citit “sfârșit de serial”; atunci am avut un moment de conștientizare ca această experiență frumoasă are un final.

Și ce ți s-a părut cel mai dificil când ați tras ultimele cadre?

Ultima secvență a fost împreună cu Ana și a fost plină de încărcătură. Înainte sa se dea “acțiune” mă uitam la toți oamenii care erau acolo și realizam ca e pentru ultima oară când ne vedem în această formulă și în acest context. Cu mulți am legat prietenii și m-am atașat, de aici și încărcătura emoțională. M-am gândit ca ultima dublă să o greșesc intenționat doar ca să mai prelungesc puțin momentul, dar am dat-o bine din prima și am auzit “stop, filmările s-au încheiat” , iar apoi ne-am luat cu toții în brațe și ne-am luat rămas bun.

Dacă ai face un top 3 al celor mai grele secvențe… cum ar arăta?

Nu știu un top 3, dar secvența când Petru este atarnat de macara a fost pentru mine una dintre cele mai grele.

Ce ai învățat de la personajul tău și ce vei aplica în viața ta de zi cu zi? Dacă nu o faci deja…

Eu unul am învățat meserie prin intermediul lui Petru. Înainte de orice alte lucruri, acesta e primul lucru pe care simt să îl menţionez, el fiind şi primul meu rol de protagonist într-o producţie de o asemenea anvergură. Sunt recunoscător pentru acest proiect.

Dintre colegii tău din distribuție, de cine te-ai apropiat cel mai tare în acești ani?

Am legat cu toții relații bune, dar nu vreau să fac nominalizări ca să nu-i supăr pe ceilalți. Se știu ei cei de care m-am aproapiat cel mai mult.

Stefan-Floroaica-LiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce urmează pentru tine? Din punct devedere profesional…

Urmează să fac niște anunțuri până la sfârșitul anului, dar momentan nu pot să vorbesc.

Cât de bine crezii că ți s-ar potrivi niște roluri negative?

Este ceva ce îmi doresc și abia aștept să mă pun pielea unui astfel de personaj. Rolurile negative sunt foarte ofertante, într-adevăr.

Și, dacă ai putea juca alături de partenera ta de viață… ce personaje credeți că vi s-ar potrivi cel mai bine?

Probabil ca aceleași, de iubiți.

Sanziana-Negru-si-Stefan-FloroaicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Ce ați făcut vara aceasta? Cum a fost prin vacanțe? Veți mai ajunge să evadați câteva zile?

Până acum nu am reuşit să ne luam o vacanţă. Vara asta am avut multe de făcut, dar am reușit să îmbinăm utilul cu plăcutul. Urmează și o vacanță în curând, pe care abia o aşteptăm.

Ce vă place să faceți cel mai mult când sunteți acasă?

Probabil să mănânc. (râde)

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton