Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Floroaica, amintiri din copilărie. Actorul din Lia – soția soțului meu a mers în vizită, la bunici. „La țară dormeam cel mai bine”

Ștefan Floroaica, amintiri din copilărie. Actorul din Lia – soția soțului meu a mers în vizită, la bunici. „La țară dormeam cel mai bine”
10

de Cătălina Matei,

După Paște, Ștefan Floroaica a ajuns în vizită prin locurile în care a copilărit, din județul Argeș. Actorul din serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, a fost însoțit de iubita sa, Sânziana Negru, iar pe contul său de Instagram a postat mai multe poze și un filmuleț emoționant.

Ștefan Floroaica și-a suprins urmăritorii de pe Instagram cu câteva postări emoționante. După Paște, cel care îl interpretează pe Petru Vornicu în serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1 a ajuns în locurile în care a copilărit, la buncii săi din județul Argeș. Bineînțeles, Ștefan a fost însoțit și de iubita sa, Sânziana Negru.

Ciupa și Mozacu, așa se numesc satele unde mergeam la țară când eram mic. Imi plăcea mai mult la Ciupa pentru ca bunicii nu mă puneau la treabă și mă lăsau să fac ce voiam eu. După ce băteam mingea de poartă toată ziua cu varu-meu, mamaia ne făcea gogoși care nu se compară cu nicio gogoașă pe care aș mânca-o astăzi.

Bunicii mei n-aveau aer condiționat, dar vara camerele erau răcoroase și ne mai retrăgeam acolo când afară era foarte cald. Îmi aduc aminte ca la țară dormeam cel mai bine când era multă lume în cameră și toți vorbeau unii peste alții, cred ca mă liniștea să știu ca oamenii mari au grijă de mine. Țin minte ca tataie avea multe vorbe printre care și “hara hara toată vara” de unde și inspirația de nume pentru cățelușă”, a scris Ștefan Floroaica înntr-o postare pe contul său de Instagram.

stefan-floroaica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În același timp, actorul din serialul „Lia – soția soțului meu” a publicat și un filmuleț emoționant, cu iamgini din casa în care a copilărit atât el cât și părintele său.

În camera asta am copilărit și eu și tata”, a scris Ștefan în postare.

Ștefan Floroaica și Sânziana Negru, un cuplu solid

În urmă cu mai bine de un an, actorul din serialul „Lia –soția soțului meu”, serialul difuzat la Antena 1,  și celebra influenceriță se fereau să se afișeze împreună, cel puțin în spațiul online. Urmăritorii celor doi însă și-au dat seama că între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica e mai mult decât o simplă prietenie.

Iar între cei doi este și o diferență de 8 ani. Ștefan Floroaica este născut pe 27 decembrie și a împlinit 30 de ani, în timp ce iubita lui și-a aniversat cei 37 de ani pe 11 februarie. Însă această diferență nu are nicio importanță pentru cei doi, care au reușit să-și construiască o relație solidă.

stefan-floroaica-si-sanziana-negru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Viața nu-i făcută să trăiești singur cu realizările tale”, a declarat Sânziana Negru în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”. De altfel, tot acolo, creatoarea de conținut online a povestit că a avut curajul să iasă dintr-o relație anterioară de 6 ani, nefiind pregătită pentru o familie. Aceasta a precizat că nu simțea că își dorește un copil în acel moment, motiv pentru care a ales să se concentreze pe viața profesională.

Mi-era frică. Simțeam că nu am o carieră, că nu am nimic al meu. Că trebuie să-mi demonstrez mie lucruri până să fac un copil, o familie. Nu simțeam deloc nevoia de a fi mamă, nu aveam instinctul ăsta matern. Nu am regrete vis-a-vis de cum s-au desfășurat lucrurile în viața mea până acum”, a mai explicat Sânziana.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton