; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan Ciuculescu Survivor Romania

Ștefan Ciuculescu, planuri mari după „Survivor România”. Faimosul dă cărțile pe față după eliminare: „Acolo e altă lume”

29 June 2021

Ștefan Ciuculescu a părăsit competiția „Survivor România', după ce a fost nominalizat de Zanni în urmă cu două săptămâni. Ajuns acasă, Faimosul a spus adevărul din jungla Republicii Dominicane. 

La fel ca toți concurenții eliminați, Ștefan Ciuculescu a trecut prin platoul „Teo Show', unde a vorbit despre ce se întâmplă cu adevărat în jungla de la „Survivor România'. Faimosul a vorbit pentru prima oară de la eliminare despre colegii săi Zanni și Elena Marin:

„Acolo e altă lume, nu pot să o acuz pe Elena de nimic, așa e ea. De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar nu este teatru, este o sensibilitate a ei.
I-am luat apărarea de foarte multe ori și au fost și situații în care nu trebuia să mă bag, îmi spunea și Culiță să nu mă bag', a declarat Ștefan Ciuculescu, potrivit libertatea.ro.

„Zanni m-a nominalizat pentru că nu avea pe cine să voteze. Nu putea să îl voteze pe Sebi, un om cu care a fost împreună și cu care s-a înțeles de la început. Nu sunt supărat pe Zanni că m-a nominalizat. (…), a mai spus Faimosul.

Ștefan Ciuculescu, planuri mari după „Survivor România'  

Confirmarea că Ștefan Ciuculescu nu este supărat de eliminarea de la „Survivor România' stă în planurile sale pentru viitorul apropiat:

„Am început alte proiecte, nici nu am stat să mă gândesc la cariera de fotbal, vreau să văd dacă mă pot descurca și în altceva. Eu cu prietenul meu, Vlad, vrem să deschidem un salon de înfrumusețare și pentru băieți și pentru fete', a mai mărturisit Ștefan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare