; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ștefan Bănică vine la “Te cunosc de undeva!”, ca să cânte cu Oana Sîrbu (2)

Ștefan Bănică vine la “Te cunosc de undeva!”, ca să cânte cu Oana Sîrbu

02 April 2015

Sâmbătă, 4 aprilie, Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original, la Te cunosc de undeva!'.

A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment, datorită formatului acestei ediții a show-ului Te cunosc de undeva!', care include momentul în oglindă', spune Oana Sîrbu.

[Not a valid template]

Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povestește tot ea. A zis hopa, tată!', imitându-l pe Puiu Călinescu', mai spune Oana, amuzată.

Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra.

A trebuit să repetăm piesele lui, și Ani de liceu', moment mult așteptat de cei care iubesc Liceenii', inclusiv de publicul „Te cunosc de undeva!'. Apoi mi-a zis că el va sta cuminte' și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte', mai dezvăluie Oana din culisele repetițiilor.

Cum va arăta show-ul celor doi Ștefan Bănică, veți vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'.

 

Te-ar putea interesa și:

Alina Puşcaş este însărcinată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare