; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concert Ştefan Bănică O noapte de Crăciun

Ştefan Bănică susţine, pentru al 13-lea an consecutiv, concertele de Crăciun

03 September 2014

Ştefan Bănică va susţine, pentru al 13-lea an consecutiv, concertele sale de Crăciun, primele show-uri fiind programate pe 12 şi 13 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti.

Stefan Banica (2)

“Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporţii. Deşi, pentru mulţi, 13 e perceput ca un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar şi melodii pe care publicul le aşteaptă în fiecare an. Vă invit şi anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că «doar o dată-i Crăciunul». Vino la Sala Palatului pe 12 şi 13 decembrie, să intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului şi să strigăm împreună «Ho, ho, ho!»”, a declarat Ştefan Bănică.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute la Sala Palatului din 2002 şi până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănica este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi reprezintă un adevărat brand, un reper în peisajul showbiz-ului românesc, se arată în comunicatul citat.

 

Concertul va fi transmis anul acesta de Antena 1.

Biletele pentru concertele lui Ştefan Bănică se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de Metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, dar şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.

Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie: VIP – 150 de lei, 1 – 100 de lei şi 2 – 60 de lei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare