; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ștefan Bănică a lansat un cântec nou Noaptea de Crăciun

Ştefan Bănică şi-a lansat cel de-al 15-lea album de autor, “Love Songs”

21 November 2013

stefan-banica-s-a-despartit-de-andreea-marin-18440707Ştefan Bănică a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul anilor, piese mai noi şi mai vechi, reinterpretate în variantă acustică, într-un album nou, intitulat “Love Songs” – Live Acoustic.

Albumul conţine 13 cântece, înregistrate live din concertele unplugged pe care Ştefan Bănică le-a susţinut în ultimii trei ani în luna martie, cu ocazia Zilei Femeii.

“Dragostea rămâne, pentru mine, o permanentă sursă de inspiraţie. Concertele pe care le susţinem în fiecare an în luna martie, de Ziua Femeii, reprezintă o excelentă ocazie de a cânta în variantă acustică cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, înregistrat live, mi-am propus să redau o parte din emoţia, căldura şi atmosfera create în concertele de acest gen, care îmi oferă posibilitatea reinterpretării unor cântece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezintă o provocare pentru orice muzician. Sper să ascultaţi cu plăcere acest disc şi să vă regăsiţi în cântece”, a declarat Ştefan Bănică.

Noul album – “Love Songs”, Live Acoustic – va putea fi găsit, în afara magazinelor de specialitate, şi la concertele pe care Ştefan Bănică le va susţine în perioada următoare, inclusiv la show-urile sale de Crăciun “Alerg printre stele” de la Sala Palatului, programate pe 13, 14, 15 decembrie.

Pentru aceste spectacole, artistul pregăteşte momente muzicale de excepţie, cu invitaţi speciali-surpriză, dar şi o nouă abordare, una modernă şi foarte spectaculoasă, în ceea ce priveşte partea de scenografie şi proiecţie video în show-urile sale de Crăciun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare