Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Bănică, pe scenă împreună cu fiul lui cel mic, Alexandru, pentru prima dată. Cum arată micuțul

Ștefan Bănică, pe scenă împreună cu fiul lui cel mic, Alexandru, pentru prima dată. Cum arată micuțul
11

de Roxana Mirea,

Ștefan Bănică i-a surprins într-un mod extrem de plăcut pe fanii lui care au mers la concertul său de la Sala Palatului. Rând pe rând, artistul a cântat alături de fiul său cel mare, Radu Ștefan, de fiica Violeta, și soția sa, Lavinia Pîrva. O premieră a fost apariția pe scenă și a fiului cel mic al lui Ștefan Bănică, mai ales că el și Lavinia Pîrva nu au publicat niciodată imagini cu chipul copilului.  

Primele imagini cu Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefanb Bănică 

Concertul lui Ștefan Bănică de la Sala Palatului a fost unul al surprizelor în acest an. Artistul a pregătit o serie de momente de excepție și foarte emoționante. Rând pe rând, au urcat pe scenă cele mai dragi persoane din viața lui. Ștefan Bănică a cântat alături de fiul lui cel mare, Radu Ștefan, dar și alături de fiica lui și a Andreei Marin, Violeta. 

De asemenea, artistul a susținut un moment artistic și alături de frumoasa lui soție, Lavinia Pîrva. O premieră a fost apariția la concert a fiului său cel mic, Alexandru. El și soția lui nu au publicat niciodată imagini cu chipul copilului.  

Așadar, a fost o reală surpriză pentru toată lumea când Alexandru a urcat câteva minute pe scenă și i-a oferit flori mamei sale. Ștefan Bănică l-a prezentat publicului și l-a îmbrățișat: „El e un prieten de-al nostru. Îl cheamă Alexandru”, a spus artistul, potrivit unica.ro. 

Apoi, Alexandru și Lavinia Pîrva au părăsit spațiul în aplauzele publicului și l-au lăsat pe Ștefan Bănică să își continue show-ul. „Asta e o dată în viață, de Iuliana Tudor! Nu o sa mai vedeți așa ceva”, a fost replica lui Ștefan Bănică.  

Primele imagini cu Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefanb Bănică  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai lui 

După divorțul de Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică a avut o relație cu Camelia Constantinescu, iar împreună au un fiu, pe Radu Ștefan. Artistul și mama lui Radu s-au despărțit atunci când băiatul lor avea vârsta de 4 ani. Chiar dacă părinții lui s-au despărțit, Radu are o relație strânsă cu tatăl lui.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Violeta. În octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Tot în același an, cântărețul a început o relație cu Lavinia Pîrva, iar împreună au un băiețel pe nume Alexandru.

Invitat în podcastul „MagicLife”, Ștefan Bănică a vorbit despre copiii lui, despre care a spus că au luat de la mamele lor cele mai frumoase trăsături. Despre Alexandru, a spus că îi seamănă foarte tare.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică în podcastul Lianei Stanciu.

Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mai spus Ștefan Bănică.

Sursa Foto: Captură de ecran, Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton