; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică munceşte de zor la un nou album

17 August 2010

Cântăreţul a intrat în studio unde, împreună cu trupa sa, înregistrează piesele pentru noul său album, Super-love', ce va fi lansat în toamna acestui an.

Super-love' va fi al 13-lea disc al lui Ştefan Bănică şi va conţine în total 12 piese: 11 cântece noi şi hitul Super-love', care va da şi numele discului. Aşa cum reiese şi din titlul albumului, dar şi din al pieselor, tema principală abordată de artist este dragostea. Strânge-mă-n braţe', Gustul dragostei', Nu trece zi', Dragostea doare', Ce frumoasă eşti azi' sunt doar câteva exemple. În plus, pe următorul album, Ştefan i-a dedicat un cântec fiicei sale Violeta.

Este un album care mă reprezintă în acest moment, cu experienţele acumulate de la ultimul album şi până în prezent. Vor fi şi câteva piese de o altă factură decât cele înregistrate până acum, pe care oamenii nu sunt poate obişnuiţi să le audă cântate de mine. Sper ca noile piese să fie o surpriză plăcută', a declarat Ştefan Bănică.

La piesa Super-love' artistul a filmat şi un videoclip în care apare şi soţia lui, Andreea Marin Bănică, şi care poate fi văzut pe:

http://www.youtube.com/stefanbanica2009#p/a

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare