; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan Banica

Ștefan Banică lansează albumul „Picat din Lună”

11 October 2017

Ștefan Bănică pregătește lansarea celui de-al 16-lea album din cariera sa, „Picat din Lună'. Lansarea va fi deschisă tuturor, iar artistul își invită admiratorii la  o sesiune de autografe, fotografii și interviuri: vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, în mall Băneasa, Librăria Cărturești.

 

„Picat din Lună' este al 16-lea album de autor din cariera impresionantă a lui Ștefan Bănică și surprinde printr-un cumul de emoții, printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rocknroll și balade pop-rock până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

„Fiecare album este o etapă din viața mea. Textele cântecelor reprezintă căutările mele, ceea ce mă preocupă pe mine într-o anumită perioadă de timp. „Picat din Lună' e un album care are o stare speciala. Contine 13 cantece, dintre care doua sunt colaborari. Am înregistrat o piesa cu Delia, “Inima mea ești tu”, un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regasi pe disc colaborarea alaturi de Cabron: hitul “La masa mea”. Pe noul album veti descoperi 9 cantece noi, dar veti putea asculta si piesele lansate pana acum, cum ar fi “Mama”, “Gura, taci!” si “Cand nu vezi”.  –  declară Ștefan Bănică.

Cântărețul va începe pe 23 octombrie turneul de promovare a albumului „Picat din Lună' și va ajunge în 11 orașe din Romania:

23 oct – PITEȘTI, Casa de Cultură a Sindicatelor

24 oct – CRAIOVA, Teatrul Național “Marin Sorescu”

25 oct – TIMIȘOARA, Opera Națională Română

26 oct – ORADEA, Casa de Cultură a Sindicatelor

30 oct – RÂMNICU VÂLCEA, Casa de Cultură a Sindicatelor

31 oct – BRAȘOV, Teatrul “Sică Alexandrescu”

01 nov – ALEXANDRIA, Sala Polivalentă

02 nov – CONSTANȚA, Casa de Cultură a Sindicatelor

03 nov – GALAȚI, Sala Sporturilor „Dunărea'

06 nov – BACĂU, Teatrul de Vară „Radu Beligan'

07 nov – BUZĂU, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi'

 

Pe 15 și 16 decembrie, Ștefan Bănică va susține concertele sale extraordinare de Crăciun, la Sala Palatului din București, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Crăciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea an consecutiv. Concertul de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o tradiție–record, cea mai longevivă producție muzicală din România, care anul aceasta va împlini 16 ani de existență neîntreruptă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare