; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică lansează albumul “Altceva”

26 September 2012

Ştefan Bănică pregăteşte pentru luna octombrie lansarea unui nou album, Altceva', al 14-lea disc de autor din carieră, album care vine cu surprize mari şi colaborări inedite şi, în acelaşi timp, care marchează 20 de ani de la lansarea primului său material discografic.

Noul disc va cuprinde 11 piese şi un bonus track, un cântec intitulat Noaptea de Crăciun'. De altfel, melodia anunţă seria de concerte tradiţionale de Crăciun ale lui Ştefan Bănică din acest an – O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică' – care vor avea loc pe 13 şi 14 decembrie, la Sala Palatului.

Pentru acest material, Moga a colaborat cu Marius Moga, Berti Barbera, Flavius Teodosiu, Chupi (Mandinga) sau soprana Mediana Vlad.

În situaţia actuală, când discurile nu mai sunt o provocare din punct de vedere comercial pentru casele de discuri, pentru că muzica se descarcă ilegal de pe Internet, am încă norocul să am lângă mine, de ani buni, un număr fidel de spectatori, care mi-au ascultat şi mi-au cumpărat muzica. Şi pentru asta le mulţumesc. Respectul faţă de mine şi faţă de publicul meu mă face să merg înainte, pe calea corectă, spun eu, şi anume de a înregistra albume, aşa cum fac de 20 de ani încoace. De fiecare dată încerc să aduc în piesele mele tot ce e mai bun, tot ce simt şi gândesc. Fiecare album reprezintă o etapă din viaţa mea'.

Albumul Altceva' va fi promovat în lunile octombrie şi noiembrie, imediat după lansare, în cadrul turneului naţional cu acelaşi nume, care va cuprinde 9 dintre cele mai importante oraşe din ţară. Pe micile ecrane Ştefan Bănică va putea fi vazut din 26 octombrie, când începe Dansez pentru tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare