; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Banica lavinia_Lib 612x400

Ștefan Bănică Jr.: „Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară!” Lavinia Pârva este însărcinată!

17 December 2018

E oficial! La cel de-al treilea concert de la Sala Palatului, din data de 15 decembrie 2018, Ștefan Bănică Jr. a anunțat  că Dumnezeu l-a bincuvântat cu încă un copil și că va fi tată pentru a treia oară. 

 După o perioadă în care presa de cancan a vehicular sarcina Laviniei Pârva, partenera lui Ștefan Bănică Jr, artistul a decis să confirme știrea într-o zi specială,  imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost în seara respectivă: 

„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară', au fost declarațiile artistului. 

În ultimii cinci ani, de când formează un cuplu, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Lavinia Și Ștefan Bănică ar urma să devină părinți. Subiectul a fost unul tabu, însă, iar cei doi l-au evitat cât de mult au putut. Lavinia și Șefan s-au căsătorit în toamna anului 2016, chiar de ziua solistului, alegând ca evenmentul să se desfășoare în secret, în Bulgaria, în compania prietenilor apropiați.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare