; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor & Stefan Banica_1

De Paşte, Iuliana Tudor îl aduce pe Ştefan Bănică Jr. la “O dată-n viaţă”

17 April 2014

Actorul, interpretul şi omul de televiziune este invitatul Iulianei Tudor în ediţia specială difuzată la TVR 1 şi TVR+, duminică, 20 aprilie, de la ora 21.10

 Stefan Banica - O data-n viata, TVR_1

Moroşan, oltean şi moldovean. În această triplă ipostază îl vom vedea pe Ştefan Bănică Jr. duminică seară, în ediţia specială de Paşte “O dată-n viaţă”, la TVR 1.

Şi pentru că cea mai mare provocare pentru invitatul Iulianei Tudor este să concureze… cu el însuşi, gazda emisiunii de la TVR 1 a decis să îl pună, o dată-n viaţă, în trei ipostaze diferite! Ştefan Bănică Jr. are alături, ca susţinători, maeştri ai folclorului românesc: Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu şi grupul Iza din Maramureş, condus de Ioan Pop.

O data-n viata_Banica si Vicoveanca

Un moment aparte este cel pregătit de Ştefan Bănică împreună cu actriţa Emilia Popescu. Iar când este vorba de profesionişti, orice bariere pot fi depăşite, astfel că artistul face show interpretând hiturile „Veta' şi „Super-love' alături de trupa sa, RockNRoll Band, grupul The 50s şi de nu mai puţin celebra orchestră „Lăutarii' din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Iuliana Tudor & Stefan Banica_1

„Este o ediţie specială a emisiunii, cu formatul adaptat, în care toate cele trei personaje, din zone folclorice diferite ale ţării, sunt interpretate de mine. Cu acest prilej, m-am revăzut şi am colaborat cu artişti mari, dragi mie şi vouă. A fost o experienţă inedită, am cântat muzică populară, folclor autentic, am îmbinat actoria cu muzica şi muzica mea cu folclorul. Am dansat, am râs, m-am distrat şi sper ca această voie bună să intre şi în casele românilor în seara sfântă de Paşte şi să le descreţească frunţile', a declarat  Ştefan Bănică Jr.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare