; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_110714_XF4 auditii_0177

Ştefan Bănică, în lacrimi la audiţiile pentru noul sezon “X Factor”

15 July 2014

Trăită cu pasiune pe scenă şi împletită cu o poveste de viaţă extraordinară, muzica reuşeşte să transmită emoţii puternice. I s-a întâmplat chiar lui Ştefan Bănică într-una din zilele de audiţii pentru X Factor, care va începe în această toamnă la Antena 1.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_110714_XF4 auditii_0184

În faţa celor trei juraţi şi-a făcut apariţia Rafaelo, un tânăr de 16 ani din Satu Mare, plin de sensibilitate, care a reuşit imediat să le transmită o puternică emoţie tuturor celor prezenţi în sală. Nu i-a venit să creadă că îi vede atât de aproape pe juraţi şi a izbucnit în lacrimi, moment în care Ştefan Bănică a pornit către el pe scenă şi l-a îmbrăţişat.

Să ştii că eu nu vin prea des pe scenă, la concurenţi', i-a spus juratul X Factor lui Rafaelo, încurajându-l să le spună tuturor povestea lui.

Astfel, juraţii au aflat că viaţa nu a fost tocmai blândă cu el; fiind abandonat încă de mic, tânărul trăieşte la o casă de copii din Satu Mare. Asta nu l-a împiedicat însă să îşi urmeze visul şi, sprijinit de conducerea centrului a reuşit să ajungă pe scena X Factor.

Printre piesele pregătite de Rafaelo pentru concurs s-a numărat şi una din repertoriul tatălui lui Ştefan Bănică „Cum am ajuns să te iubesc', iar în momentul în momentul interpretării sale, rock-starul a avut pentru prima oară lacrimi în ochi în concurs: „complexitatea asta de sentimente nu am mai văzut-o până acum la X Factor!', i-a spus Ştefan Bănică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare