Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică face bilanţul lui 2010

9 December 2010

Invitat la emisiunea „Europa Express” de la Europa FM, Ştefan Bănică a susţinut un concert unplugged şi a povestit ascultătorilor cum a fost anul 2010 pentru el.

“Cred că a fost cel mai plin an al meu de până acum din punct de vedere profesional. Am început repetiţiile pentru piesa „Cui i-e frica deVirginia Woolf?”, a fost “Dansez pentru tine”, am înregistrat discul, am început să jucăm piesa, am lansat discul, am făcut turneul „Super-love”, apoi am încheiat acest sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, iar acum suntem în toiul repetiţiilor pentru spectacolele de Crăciun”, a explicat artistul.

Îndrăgostit de teatru, Ştefan a spus că nu ar renunţa niciodată să joace: “Pentru mine teatrul este o plăcere. Dacă nu joc, sunt un om mort. Eu la bază sunt actor, iar actoria îţi permite să le faci şi pe toate celelalte. În anii ´90, oamenii nu înţelegeau dacă sunt actor, de ce vreau să fiu şi cântăreţ. În industria showbiz-ului de afară sunt mulţi actori care au făcut şi din cântat o meserie. Important este să ai ce să exprimi şi că poţi face asta pe mai multe planuri si, cu timpul, au mers şi alţii pe acelaşi drum cu mine, colegi-actori care au şi ei trupele lor, de exemplu Tudor Chirilă şi Ovidiu Niculescu”, a declarat vedeta Pro.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare