; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică are un nou album şi pregăteşte un turneu naţional

24 August 2012

Ştefan Bănică pregăteşte fanilor săi pentru această toamnă o surpriză dublă: un album nou şi un turneu, ce va cuprinde nouă oraşe din ţară: Constanţa, Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău, Craiova, Cluj, Piteşti, Braşov, Ploieşti.

Noul album Ştefan Bănică va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului şi se va numi Altceva'. Albumul nu e numit întămplător aşa, el va fi altceva faţă de materiale discografice lansate de Ştefan Bănică până în acest moment, aducând un suflu nou, surprize şi colaborări inedite, pe care le vom dezvălui în curând.

Cel mai recent cântec marca Ştefan Bănică, Nu e prea târziu', care a fost lansat cu videoclip în luna iulie, se va regăsi pe acest CD.

Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeşte Altceva', va fi promovat printr-un turneu naţional în lunile octombrie şi noiembrie. În aceste concerte vom cânta şi piesele de pe noul disc, dar şi cântecele consacrate, pe care publicul le aşteaptă. De asemenea, o parte din albumul Altceva' se va regasi live pe scena Sălii Palatului în concertele de Crăciun de anul acesta.  Albumul Altceva' e un proiect mare si complex', a declarat artistul, care din toamnă va prezenta alături de Iulia Vântur un nou sezon al emisiunii Dansez pentru tine' la Pro TV.

Aşadar, după lansarea albumului, Bănică, împreună cu trupa sa, vor pleca în turneu de promovare. Primul concert va avea loc la Constanţa pe 27 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare