; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică a lansat clipul piesei “Nu e prea târziu”

13 July 2012

Artistul a scos videoclipul celui mai recent single al său, Nu e prea târziu', care va fi inclus pe următorul său album, ce va apărea la toamnă.

Videoclipul piesei Nu e prea târziu' a fost filmat în studio chiar atunci când am înregistrat piesa, ca să surprindem atmosfera de lucru. Mulţi dintre cei care îmi iubesc muzica mi-au scris pe Facebook sau pe site că şi-ar dori să poată asista la o sesiune de înregistrări, să vadă cum lucrăm. Şi am ales, dintre cei care mi-au scris, o fată din Bucureşti, care face parte dintre prietenii de pe pagina mea de Facebook şi care a stat alături de noi pe tot parcursul înregistrării. Toţi am fost relaxaţi, binedispuşi, am râs şi am cântat, ceea ce se poate vedea şi în videoclip', a declarat cântăreţul.

“Nu e prea tarziu” e un cântec de dragoste în care am pus accent pe stare, emoţie şi versuri. Chitara electrică are un sound  aparte şi îmbracă piesa într-un stil vintage. Consider că e un cântec binevenit în peisajul muzical actual şi sper să vă placă, să-l fredonaţi!”, a adăugat Ştefan Bănică.

Vedeţi aici noul videoclip al lui Ştefan Bănică:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare