; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan & Pacha.

Ştefan Bănică a lansat clipul “Alerg printre stele” | FOTO

14 May 2013

Ştefan Bănică a lansat ieri cel mai nou single al său, Alerg printre stele', o colaborare alături de Pacha Man. 

Clipul, aşa cum este şi colaborarea cu Pacha Man, este atipic faţă de celelalte videoclipuri cu care artistul şi-a obişnuit fanii.

Ştefan Bănică şi Pacha Man suferă transformări pe parcursul poveştii, se inversează rolurile, Ştefan împrumută' imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Ştefan.

Este o joacă frumoasă', a declarat Ştefan.

În clip apar şi doi copii, care joacă rolurile lui Ştefan şi Pacha la vârsta copilăriei. Pentru a-l juca pe Ştefan Bănică a fost ales chiar fiul artistului, Radu-Ştefan, în vârstă de 11 ani.

Mă bucur că am mai făcut un videoclip împreună cu băiatul meu, al doilea clip după Doar o dată-i Craciunul', filmat în 2004, când Radu-Ştefan avea doar 2 ani. Vreau să ne bucurăm de aceste momente, mai ales că eu şi tatăl meu nu am avut şansa să apucăm să filmăm împreună', a mai declarat Ştefan Bănică.

Filmările videoclipului Alerg printre stele' au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Iulian Moga, şi au durat o zi şi o noapte.

Alerg printre stele' este cel de-al patrulea single promovat de Ştefan Bănică de pe albumul Altceva', după Nu e prea târziu' (iulie 2012), Ce e dragostea?' ft.Marius Moga (octombrie 2012) şi Noaptea de Crăciun' (decembrie 2012).

s-banica

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare