; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică a lansat “Gustul dragostei”

13 April 2011

stefan-banica-gustul-dragostei-videoclipPe 11 aprilie, la Happy Hour, a fost lansat cel mai nou videoclip al lui Ştefan Bănică Jr. la piesa Gustul dragostei'. Ştefan e mândru de acest clip pentru că este primul din cariera sa filmat cu tehnica one shot', adica fără întrerupere: fără cadre tăiate, fără adăugiri, fără montaj. Filmările au avut la studiourile MediaPro din Buftea sub îndrumarea regizorului Marian Crişan.

E o poveste simplă: ies afară într-o dimineaţă însorită la o mică plimbare, iar pe parcursul acestei plimbări întâlnesc tot felul de situaţii de viaţă obişnuite, cu oameni obişnuiţi, care sugerează dragostea în diverse ipostaze. Noutatea, în ceea ce mă priveşte, în realizarea acestui videoclip este modalitatea de filmare: s-a filmat totul dintr-un singur cadru, cap-coadă, fără întrerupere.

Nu a fost uşor, a trebuit să se repete de mai multe ori cu toată lumea, a fost nevoie ca toţi cei care au participat la filmări să se sincronizeze exact pe parcursul derulării momentelor din povestea clipului. Nu a fost uşor, pentru că dacă cineva greşea, se întrerupea filmarea şi se lua de la capăt. Au fost filmate aproximativ 17-19 duble. Este primul clip de acest gen din cariera mea. Sper să vă placă', a declarat cântăreţul.

La Cătălin Măruţă în emisiune, soţul Andreei Marin a povestit despre prima lui dragoste:  Prima oară m-am îndrăgostit la grădiniţă de o şasie. Eram terminat. Am simţit nevoia să o cer de nevastă. Era deosebită', a povestit el.

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine', prezentat de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, va începe la Pro TV vineri, 15 aprilie.

Urmăriţi aici videoclipul piesei Gustul dragostei':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare