Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani. Violeta, singura sa fiică, a distribuit imagini emoționante cu tatăl său: „Te iubesc enorm”

Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani. Violeta, singura sa fiică, a distribuit imagini emoționante cu tatăl său: „Te iubesc enorm”
9

de Cătălina Matei,

Pe 18 octombrie, Ștefan Bănică Jr. a împlinit 57 de ani și, pe lângă sutele de mesaje cu urări primite pe rețelele de socializare se regăsește și o postare specială din partea fiicei sale, Ana Violeta. Adolescenta a dezvăluit mai multe fotografii din copilăria sa, în care apare alături de tatăl său, căruia i-a transmis și un mesaj emoționant.

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 57 de ani pe 18 octombrie

La cei 57 de ani ai săi, pe care i-a împlinit pe 18 octombrie, Ștefan Bănică jr. este într-o formă de invidiat, ce îl face să arate cu cel puțin 10 ani mai tânăr. De altfel, și fiul său cel mare a punctat acest lucru pe InstaStory, acolo unde unde i-a urat tatăului său „la mulți ani!” și a postat o fotografie în care apare alături de el.

Totodată, fotografia a venit însoțită și de un mesaj. „Cum nu prea îmbătrânești, pot să postez poze din ce an vreau și nu își dă lumea seama…”, i-a transmis Radu Ștefan Bănică tatălui său.

Imagini din copilăria Anei Violeta alături de tatăl său

Ana Violeta Bănică, fiica lui Ștefan Bănică jr. din relația cu Andreea Marin,  a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe momente speciale pe care le-a avut cu artistul de-a lungul timpului. Imagini speciale care au fost însoțite de un mesaj emoționant: „La mulți ani tatiii!!! Te iubesc enorm”, a scris singura fiică a artistului.

Stefan-Banica-si-Ana-Violeta-Banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Deși adolescenta locuiește cu mama ei, tatăl și fata sunt foarte apropiați și petrec timp împreună. „Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel”, spunea Violeta cu ceva timp în urmă într-o emisiune TV.

Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept”, a mai zis Ana Violeta Bănică în aceeași emisiune.

Ce i-a transmis Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr formează de mai mulți ani un cuplu. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria în 2017 și au împreună un băiat, pe Alexandru, în vârstă de 8 ani. Iar de ziua soțului său, cântăreața i-a transmis și ea un mesaj special pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie cu ea și Ștefan.

La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar.  Te iubesc!”, i-a transmis Lavina Pîrva soțului său.

Și mezinul familiei a apărut pe rețelele de socializare de ziua tatălui său. Pe contul său de Instagram, Ștefan Bănică jr. le-a dezvăluit urmăritorilor săi o poz specială în care apare alături de fiul său cel mic, Alexandru, dar și de tortul aniversar.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton