Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Bănică a împlinit 56 de ani. Ce fotografie emoționantă a postat fiul său, Radu Ștefan

Ștefan Bănică a împlinit 56 de ani. Ce fotografie emoționantă a postat fiul său, Radu Ștefan
11

de Cătălina Matei,

Zi specială în familia Bănică, căci cel care este acum capul familiei a împlinit pe 18 octombrie 56 de ani. Ștefan Bănică și-a aniversat ziua de naștere în familie, iar cei dragi i-au făcut urări și pe rețelele sociale. Astfel, fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, o postat pe contul său de Instagram  o fotografie extrem de emoționantă.

Pentru a marca cei 56 de ani pe care actorul Ștefan Bănică i-a împlinit pe 18 octombrie, fiul său cel mare Radu Ștefan, a scris un mesaj special pentru tatăl său, cu ocazia aniversării lui, alături de o fotografie în care apar împreună.

În imaginea cu pricina, apar cei doi – tată și fiu, iar între ei este prezent într-o altă fotografie prinsă pe un perete bunicul Ștefan Bănică. Astfel, cadrul cu pricina este un adevărat arc peste timp, o „reuniune” a celor 3 generații de bărbați care împart același nume și același talent: Ștefan Bănică senior, Ștefan Bănică junior și Radu Ștefan Bănică.

La mulți ani!”, este mesajul care însoțește imaginea de mai sus, postată de Radu Ștefan Bănică pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva, mesaj special pentru Ștefan Bănică

Și actuala soție a lui Ștefan Bănică i-a făcut soțului său o urare specială pe Instagram.

Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, căldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc!”, a scris Lavinia Pîrva într-o postare în care a publicat și două fotografii în care apare alături de partenerul său de viață.

Postarea Laviniei Pîrva a generat mai bine de 6 mii de like-uri, dar și o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali.

Ștefan Bănică nu a putut trece cu vederea declarația de dragoste făcută de soția sa, motiv pentru care i-a răspuns într-un mod la fel de romantic: „Te iubesc ! ❤️”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică JrIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mai bine de 10 ani. S-au căsătorit în mare secret în 2017, în Bulgaria, iar acum 4 ani au devenit părinții unui băiețel, Alexandru.

Ștefan Bănică mai are și o fiică din mariajul cu Andreea Marin, pe Ana Violeta. Tânăra în vârstă de 15 ani îi calcă pe urme mamei sale și are o relație extrem de apropiată cu fratele său mai mare, Radu Ștefan.

radu-stefan-banica-si-violeta-banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Așa tată, așa fiu

Radu Ștefan Bănică a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și a obținut o notă foarte bună la examenul de licență. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a spus că a luat 9,20.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Referitor la nota obținută, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ar fi putut să obțină o notă și mai bună. De asemenea, a precizat că părinții lui au fost mândri de el, potrivit playtech.ro.

Aș fi putut să aprofundez și mai mult materia, au fost multe la mijloc. (…) Încă nu am primit diploma, o primesc peste un an de zile. A fost mândru și el și mama”, a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton