; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică sărbătoreşte 10 ani de concerte de Crăciun

09 September 2011

Concertele Extraordinare de Crăciun, susţinute an de an de Ştefan Bănică, împlinesc anul acesta 10 ani de existenţă, eveniment ce va fi sărbătorit în luna decembrie la Sala Palatului printr-un spectacol grandios, în care va fi descoperită esenţa a tot ceea ce a fost mai frumos în aceşti 10 ani.

Ştefan Bănică va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Crăciun – 10 ani pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului şi va fi urmat de alte două concerte programate pe 15 şi 16 decembrie.

Este un an special, pentru că împlinim 10 ani neîntrerupţi de existenţă a concertelor de Crăciun. Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe oraşe ale ţării, nu numai bucureşteni, unii vin chiar din străinătate, lucru care mă măguleşte, dar mă şi responsabilizează enorm.(…) Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest deceniu şi vă aştept să sărbătorim împreună o seară pe care o putem face de neuitat!', a declarat Ştefan Bănică.

Biletele vor fi puse în vânzare începand cu ziua de miercuri, 14 septembrie, la Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian', Magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile www.vandbilete.ro,  www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare