; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comunicat landscape stefan

Stefan Ahnhem, autorul celei mai vândute serii de thrillere scandinave a momentului, vine la București

30 September 2019

Editura Litera împreună cu Ambasada Suediei anunță prezența autorului Stefan Ahnhem la București pentru întâlnirea sa cu cititorii. Duminică, 6 octombrie 2019, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, autorul celebrei serii de thrillere Fabian Risk va fi alături de fanii genului.

 Vezi galeria foto >

Gazda evenimentului, jurnalistul cultural și scriitorul Marius Constantinescu, ne va introduce în lumea suspansului creată de Ahnhem, într-un dialog inedit despre viața și scrierile sale, despre societatea scandinavă și despre multe alte subiecte la fel de interesante. Conversația va fi urmată de întrebări din partea publicului și de o sesiune de autografe.

Stefan Ahnhem a debutat cu romanul Victimă fără chip', care este la momentul actual cel mai bine vândut thriller scandinav și a câștigat „Premiul pentru cel mai bun roman polițist al anului' în Suedia. Romanul face parte din seria Fabian Risk ce îl are drept protagonist pe detectivul cu același nume și continuă cu volumele „Al nouălea mormânt', „Minus optsprezece grade', „Motiv X', seria fiind prelungită recent la șase cărți în total datorită succesului internațional. În România cărțile sunt traduse din limba engleză de Dana Ligia Ilin.

Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stockholm. Timp de mulţi ani a fost scenarist şi a lucrat, printre altele, la adaptarea pentru televiziune a seriei „Kurt Wallander a lui Henning Mankell. De asemenea, este membru al comitetului director al Uniunii Scriitorilor din Suedia.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare