Homepage  / Vedete româneşti

Decizie finală în privința custodiei fiicei Ronei Hartner. Cu cine va locui adolescenta după moartea mamei

Decizie finală în privința custodiei fiicei Ronei Hartner. Cu cine va locui adolescenta după moartea mamei
6

de Cristina Țapu,

Rona Hartner s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci familia sa trece prin momente dureroase. Fostul soț al artistei, Rocco Sedano, dorește să fie el cel care se ocupă de creșterea Ritei, deși până la moartea Ronei nu a fost deloc implicat în viața fiicei sale.

Decizia statului francez în privința custodiei fiicei Ronei Hartner

După divorțul de Rona, Rocco Sedano și-a neglijat complet relația cu fiica sa și a apărut doar atunci când a aflat că Rona se află în pragul morții.

rinda-si-rona-hartnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Familia Ronei, conștientă de istoricul său și de lipsa sa de implicare în creșterea Ritei, a luptat cu toate mijloacele pentru a împiedica obținerea custodiei asupra adolescentei. Există chiar suspiciuni că Rocco ar fi dorit custodia doar pentru a beneficia de ajutor financiar din partea statului francez.

Cu toate acestea, familia Ronei poate respira ușurată, deoarece judecătorii francezi au decis ca Rita Sumalya să rămână sub îngrijirea mătușii sale și a fratelui acesteia, așa cum și-a dorit. În plus, Rocco va putea să-și vadă fiica doar o dată la două săptămâni, și numai dacă Rita va fi de acord cu acest lucru.

Rona Hartner a pierdut bătălia cu cancerul anul trecut

Rinda Hartner nu poate accepta că sora sa s-a stins din viață atât de devreme. Rinda caută modalități de a-și stăpâni dorul și încearcă să păstreze vie imaginea artistei. Sora artistei a dezvăluit că o visează adesea pe Rona și că uneori îi poartă hainele, atunci când dorul este prea mare.

„Toți o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, a povestit Rinda, conform Ciao.ro.

Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, în prezența surorii și a fiicei sale. Actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar, din nefericire, a pierdut bătălia cu această boală nemiloasă.

Rita, fiica Ronei Hartner, s-a născut în Franța acum 16 ani și reprezintă rezultatul iubirii dintre actriță și dansatorul argentinian Rocco Sedano. 

Rona și Rocco s-au despărțit la scurt timp după ce Rita a venit pe lume, iar fata a fost crescută de artistă, dansatorul nu s-a implicat în viața acesteia. 

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton