; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

State face cariera

21 September 2009

Din 28 septembrie, Pro TV-ul ne imbie cu un nou serial produs in ograda proprire: “State de Romania”, continuarea povestii celui mai indragit personaj creat de serialele cu tigani de la Acasa.

De doi ani, Gheorghe Visu a dat rolurile din teatru pe costumul lucios si lanturile de aur ale lui State Potcovaru, bulibasa din “Inima de tigan” si “Regina” (de la Acasa). Statica a prins la publicul telespectator, iar din mai incoace, cei de la Pro au filmat de zor la un film (“State de Romania – Student la Sorbona”) si un serial de comedie (“State de Romania”) centrate pe indragitul personaj. Pelicula va fi difuzata de Pro TV duminica, de la 20.30, iar serialul (ai carui producatori sunt Ruxandra Ion si fiul ei, Ducu Ion) va debuta a doua zi, la 22.15. Pro TV-ul a pompat ceva bani in cele doua productii: pe langa decorurile din Buftea, s-a filmat (si se va mai filma) la Paris.

Povestile lui State
Filmul se concentreaza pe aventurile lui State la Paris, unde a plecat la finele “Reginei” (dupa ce si-a donat averea unei fundatii caritabile). Aici, afla de la un cersetor ca are o fiica nelegitima, Françoise (Madalina Constantin). Povestea continua in serial, cu racolarea lui Statica de catre o echipa a DGST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire) francez si infiltrarea lui intr-o retea terorista araba. Reintors in patrie, in comuna Cloncatele, acesta e amenintat de primarul Marcel Popeanga (Bebe Cotimanis) cu demolarea casei si decide sa candideze la primarie, pentru a indrepta relele din sat.

Gheorghe Visu spune ca nu e satul de State: “Am crezut ca m-am plictisit, dar imediat dupa ce m-am intors din vacanta si am inceput filmarile mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Am descoperit ca mai are multe de oferit”. Actorul promite “foarte mult umor”, “schimbari radicale in ceea ce priveste unele personaje pe care telespectatorii le cunosc de mai bine de doi ani” si “numai surprize placute”.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare