; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christina hendricks geoffrey arend

Starul serialului „Mad Man”, Christina Hendricks s-a despărţit de soţul ei, Geoffrey Arend

18 October 2019

Actrița din serialul „Mad Men' Christina Hendricks a anunţat că s-a despărţit de soţul ei, actorul Geoffrey Arend, punând astfel capăt unui mariaj de 10 ani, informează PageSix.

Vestea despărțirii a fost făcută de cei doi prin intermediul unei declarții comune postată ieri pe Instagram. 

„În urmă cu doisprezece ani ne-am îndrăgostit şi am devenit parteneri. Ne-am alăturat unor familii uimitoare, am râs de nenumărate ori, ne-am făcut prieteni minunaţi şi am fost binecuvântaţi cu oportunităţi incredibile. Astăzi facem următorul pas împreună, dar pe căi separate. Vom fi întotdeauna recunoscători pentru dragostea pe care am împărtăşit-o şi vom fi alături în creşterea celor doi câini ai noştri', au scris actorii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks) on


Christina în vârstă de  44 de ani, şi Geoffrey Arend, de 41 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2009, după ce au fost prezentaţi unul altuia de către colegul Christinei din “Mad Men”,Vincent Kartheiser.

Christina a devenit cunoscută şi pentru rolurile din „Crooked House' şi „Toy Story 4', însă celebritatea la nivel internațional a câștigat-o după rolul din serialul „Mad Men', produs de AMC, a cărei acţiune se petrece în anii ’60 la o firmă de publicitate fictivă de pe Madison Avenue.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare