Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Garko 2bis

Starul italian Gabriel Garko, din serialul „Onoare și respect”, prezintă Cerbul de Aur

2 August 2018

Starul internaţional Gabriel Garko, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Italia, va prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului Cerbul de Aur, eveniment organizat de Televiziunea Română.

 Vezi galeria foto >

Gabriel Garko este cunoscut publicului din România mai ales din serialul „Onoare şi respect', difuzat recent de TVR, iar fanii sex-simbolul sicilian îl vor vedea pe scena Cerbului de Aur în 30 şi în 31 august şi în seara de Gală – 1 septembrie, în direct la TVR 1 şi TVR Moldova.

La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 vor susţine recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carlas Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band , The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton. Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii.

Deţinător al titlului de Mister Italia, Gabriel Garko are o lungă experienţă în cinematografie, debutând în anul 1995, când a avut şi prima apariție într-o telenovelă. Au urmat rolurile din „O femeie pe fugă' (1996), „Lord of the City' (1996), „Black Angel' (1998), „Snake Bite' (1999) și „Villa Ada' (2000). A mai jucat și în miniseria „Trei stele' (1999) și „Eyes Poison Green' (2001). Gabriel Garko a avut roluri și pe marile ecrane. A jucat în „Paparazzi' (1998), „Le fate ignoranti' (2001), „Senso 45' (2002), „Callas Forever' (2002), „Una moglie bellissima' (2007), „Aspettando il sole' (2008). Cel mai mare succes l-a înregistrat însă cu rolul din serialul „Lonore e il rispetto' (Onoare și respect), în 2006, care l-a propulsat în prima linie a actorilor italieni.

Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare