; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron boyce

Starul Disney Cameron Boyce a murit la vârsta de 20 de ani. Cauza morţii

08 July 2019

Actorul american Cameron Boyce, star al producţiilor Disney Channel „Jessie şi „Descendants, a murit sâmbătă, 6 iulie, la vârsta de 20 de ani. 

Starul Disney Cameron Boyce, care a fost găsit fără suflare de familia actorului, sâmbătă, 6 iulie, a murit în somn, scrie bbc.com.   

Potrivit unui anunţ făcut de reprezentantul familiei starului, decesul tânărului Cameron Boyce a fost provocat de o „tulburare medicală.   

„Cu inima grea, anunţăm, în această dimineaţă, dispariţia lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care se afla sub tratament, a anunţat un purtător de cuvânt al familiei în cadrul unui comunicat de presă.  „Spiritul lui va continua să dăinuie prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi iubit. Avem inimile frânte şi cerem intimitate în această perioadă dificilă, când ne plângem fratele şi fiul mult iubit, se mai arată în comunicat. 

Un purtător de cuvânt al Disney Channel l-a descris pe Boyce drept „un actor incredibil de talentat.  

„De la o vârstă fragedă, Cameron Boyce a visat să îşi împartă talentul artistic extraordinar cu lumea. Ca adolescent, era mânat de o dorinţă puternică de a schimba vieţile oamenilor prin munca lui în scop umanitar. Era un actor incredibil de talentat, o persoană empatică şi, mai ales, un fiu, frate, nepot şi prieten iubitor', a transmis postul de televiziune. „Transmitem condoleanţe familiei, colegilor şi deplângem alături de milioanele de fani moartea lui prematură'.  

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie (2011 – 2015).

  A devenit cunoscut şi cu rolul din „Descendants, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producţiei, în care apare şi Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare