; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Start promitator

23 June 2008

In 2006 Chris Brown castiga titlul de “Artist al anului” la Billboard Awards, iar in vara aceasta continua sa fie in topurile muzicale.

Pe scena R&B si hip hop e o competitie acerba si in fiecare zi apar personaje noi, pe care e greu sa le remarci sau sa nu vrei sa le uiti imediat. Multi poarta bijuterii din aur si cruci batute in diamante si vor sa calce cu orice pret pe urmele lui 50 Cent sau P Diddy. Banii si faima sunt singurele teluri care-i anima, iar muzica este lasata deoparte, nu mai conteaza cu adevarat. Versurile sunt doar cuvinte de umplutura ce fac trimitere obsedant la subiecte precum droguri, sex si acte de violenta, orice alt mesaj coerent este ocolit cu premeditare.

Pe urmele lui Usher
Acest tip de descriere nu i se aplica si lui Chris Brown care, de la sfarsitul lui 2005, ne bombardeaza cu hituri pe banda rulanta. Brown are 19 ani si canta despre fete, intalniri, reactiile protective ale parintilor – teme perfect normale pentru varsta lui. Nu incearca sa socheze gratuit, sa strecoare o injuratura in fiecare propozitie, iar vocea lui are un timbru placut. E adevarat, Chris este un fel de Usher in miniatura si un produs comercial frumos ambalat, dar are talent si o prospetime care il salveaza de la critici prea aspre.

Talent din Virginia
Cristopher Maurice Brown s-a nascut pe 5 mai 1989 in Tappahannock – un orasel mic din statul Virginia si a crescut ascultand la radio muzica preferata de parintii sai, Michael Jackson si Sam Cooke. La doi ani a inceput sa studieze dansul, la 13 ani a fost descoperit de un “vanator” de talente ce l-a remarcat la benzinaria tatalui sau si in 2004 semna un contract cu Jive Records.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare