; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

31582214_1808633339159318_1129788097786019840_n

„Starea nației” și Dragoș Pătraru revin pe micile ecrane din această vară, la Prima TV

02 August 2018

Echipa Starea nației deschide din 20 august un nou capitol la Prima TV, prezentând în aceeași formă amuzantă cele mai importante, comentate și controversate subiecte din România și din întreaga lume.

Emisiunea de infotainment Starea nației vine pe micile ecrane la Prima TV odată cu realizatorul ei, Dragoș Pătraru, cel care timp de 5 ani a informat și educat publicul folosindu-se de umor și ironie fină.

Dragoș Pătraru spune despre această mutare:

„Abia așteptăm să începem. E o înțelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toții să dureze mult mai mult. Asta și pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E șansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi și noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noștri de la Prima TV o investiție serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranță în calitatea emisiunii. Vom avea și rubrici noi, invitați, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentați. Din 20 august sper să reușim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare