; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Star wars

„Star Wars” continuă! Rian Johnson are de gând să facă o nouă trilogie

13 November 2017

Dacă „Star Wars: Ultimii jedi' / „Star Wars: The Last Jedi', care va avea premiera în România pe 15 decembrie 2017, este primul film din franciză a lui Rian Johnson, asta nu înseamnă că va fi și ultimul. Lucasfilm, companie deținută de Disney, a anunțat săptămâna trecută că scenaristul și regizorul ar putea continua colaborarea cu ei pentru a face o nouă trilogie.

 

Lucasfilm și Disney par foarte hotărâți să exploateze la maximum universul „Star Wars'. De la cumpărarea companiei Lucasfilm, în 2012, de către Disney, universul cinematografic al „Războiului stelelor' a fost relansat, cun un plan de afaceri aranjat la milimetru: în 2015 a avut premiera „Star Wars: Trezirea Forței' / „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens', regizat de J.J. Abrams, în 2016 „Rogue One – O poveste Star Wars', regizat de Gareth Edwards, anul acesta „Star Wars: Ultimii jedi' / „Star Wars: The Last Jedi', regizat de Rian Johnson și povestea continuă: pe 23 mai 2018 „Solo – A Star Wars Story', regizat de Ron Howard și, în fine, în 2019, „Star Wars IX', regizat de J.J. Abrams.

Dar finalul celei de-a treia trilogii nu va însemna finalul universului Star Wars. Lucasfilm, preluat de theguardian.com, anunță că „Rian Johnson va creea o trilogie «Star Wars» cu totul nouă, pentru care va scrie scenariul și va regiza primul episod, împreună cu producătorul Ram Bergman'. În același timp, producătorii insistă că noua poveste nu va avea nicio legătură cu „saga Skywalker. (…) Johnson va introduce personaje noi pe care universul «Star Wars» nu le-a explorat încă'.

La rândul lui, Rian Johnson e încântat de proiect: „A fost unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții mele să lucrez cu Lucasfilm și Disney pentru «Star Wars». «Star Wars» este cea mai frumoasă mitologie modernă și am fost foarte norocos să fac parte din această poveste. Și sunt încântat să merg mai departe cu această nouă serie de filme'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare