Homepage  / Articole

Povestea lui Darth Vader, în „Star Wars” 10, 11 și 12

Povestea lui Darth Vader, în „Star Wars” 10, 11 și 12

de Redactia Tvmania

Walt Disney Pictures are de gând să scoată trei filme noi din saga „Războiul stelelor” în 2015, 2017 şi 2019. Dar se gândeşte deja şi la viitorul îndepărtat, dorind ca apoi să facă încă o trilogie, centrată pe Darth Vader.

Se ştie deja că planurile companiei Disney pentru următoarea trilogie „Războiul stelelor”, a treia, implică o poveste complet originală, dar movieweb.com scrie că, în linii mari, compania s-a gândit şi la ce urmează în a patra trilogie. După filmele care vor fi lansate în 2015, 2017 şi 2019, Disney are de gând să îl readucă în centrul poveştii pe Darth Vader, a dezvăluit o sursă din cadrul companiei.

A patra trilogie „Star Wars” va spune povestea anilor pe care Vader i-a petrecut cu senatorul Palpatine, care i-a fost mentor, convingându-l să renunţe la adeziunea sa pentru cavalerii Jedi. Este posibil ca în părţile 10, 11 şi 12 să apară, pe lângă Vader, şi un tânăr Han Solo, care se alătură Armatei Imperiale, ca recrut.

Părţile 7-9

Walt Disney Pictures a cumpărat drepturile francizei lui George Lucas şi are de gând să lanseze câte un nou film odată la doi ani, primul fiind programat pentru 2015. Compania are de gând să pornească povestea din partea a VII-a la câţiva ani distanţă de cea din episodul şase, „Întoarcerea lui Jedi” (1983), în care Darth Vader salvează viaţa fiului său, Luke Skywalker, sacrificând-o pe a sa.

Scenariul va fi scris de Michael Arndt (care a mai scris şi „Fiecare se crede normal”/„Little Miss Sunshine”, „Povestea jucăriilor 3” şi „The Hunger Games: Catching Fire”), care se va folosi de ideile originale ale lui Lucas. Han Solo, Luke Skywalker, Prinţesa Leia, Chewbacca, C3P0 şi R2D2 s-ar putea afla în povestea din partea a şaptea (Mark Hamill şi Carrie Fisher au aflat direct de la Lucas că va fi continuată saga în care au fost implicaţi în ani ’70-’80, iar Harrison Ford nu se opune ideii reluării rolului lui Solo).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton