; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se termină telenovela „Stăpâna” de la Acasă

26 January 2012

Astăzi, pe 30 aprilie, de la 15.30, telespectatorii își vor lua la revedere de la unul dintre cele mai frumoase cupluri din telenovele, Fernando Colunga și Lucero, faimoșii actori care îi interpretează pe Jose Miguel și Valentina în telenovela marca Televisa, Stăpâna', difuzată la postul Acasă.

În ultimul episod al telenovelei Stăpâna', Enriqueta (Ana Bertha Espín) face tot ce-i stă în putință ca Moisés (David Ostrosky) să nu divorțeze de ea, spunându-i că îl iubește și că regretă toate greșelile săvârșite. Tot atunci, Felipe spune adevărul despre sarcina Ivanei.

Jose Miguel află adevărul despre nașterea și despre părinții lui, iar la mormântul lui Federico, o cere din nou în căsătorie pe Valentina. În ziua nunții, Ernesto o conduce pe Valentina la altar, însă ceremonia este întreruptă de Rosendo, care intră în biserică înarmat.

Telenovela a înregistrat în Statele Unite recorduri de audiență, ultimul episod fiind urmărit de aproape șapte milioane de telesptactori, depășind audiențele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother' sau „Doi bărbați și jumătate'.

Mai mult, „Stăpâna' a fost nominalizată la 11 premii „TV Y Novelas' și a câștigat trei, inclusiv cel pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal', acordat lui Fernando Colunga.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare