; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stana Katic

Stana Katic („Castle”) revine la tv în serialul „Absentia”, din această toamnă, la AXN

08 June 2017

Sony Pictures Television (SPT) Networks anunță difuzarea serialului Absentia, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul detectiv o are în prim plan pe faimoasa actriță Stana Katic și este produs pentru SPT de către Masha Productions.

„Absentia' spune povestea tragică a unei dispariții, surprinzând cu detalii bogate varietatea de emoții încercate de familia reunită. În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Poster „Absentia'

Produs și regizat de către Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Maria Feldman (False Flag, Fauda), Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, serialul „Absentia' este bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo.

Angel Bonnani (Shots Fired), Neil Jackson (Sleepy Hollow), Cara Theobold (Downton Abbey), Bruno Bichir (Narcos) și Ralph Ineson (The Witch) se alătură actorilor principali, Stana Katic și Patrick Heusinger, în producția detectivă de 10 episoade, care a fost filmată în Bulgaria.

Premiera mondială a „Absentia' va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo Television Festival vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare