; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Senzaţional: Stallone, Willis şi Arnold în acelaşi film!

13 August 2010

Stallone speră ca încasările acestei pelicule să îi asigure bugetul pentru o continuare.

Stallone speră ca încasările acestei pelicule să îi asigure bugetul pentru o continuare.

„Eroi de sacrificiu' este un film de acţiune care mizează pe o mulţime de actori celebri şi pune povestea previzibilă (marca Sylvester Stallone) pe locul doi.

.

Cine ar câştiga într-o luptă între Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren şi Eric Roberts?

Un posibil răspuns oferă pelicula de faţă, în care aceste nume marcante ale filmelor de acţiune americane fac echipă unii împotriva altora, sub supravegherea mentorului Sylvester Stallone.

Lor trebuia să li se alăture Steven Seagal, care a spus „Nu' pentru că juca deja în „Machete' (a lui Robert Rodriguez), Wesley Snipes, ale cărui probleme cu fiscul american îi interziceau să părăsească ţara fără acordul tribunalului, şi Van Damme – care a refuzat pe motiv că nu i s-a explicat prea clar personajul.

Şi asta pentru că Stallone a tot rescris scenariul pe măsură ce i se mărea distribuţia.

Rezultatul nu este un fel de Rambo modern: Sly – care din 1983 încoace a regizat numai filme despre eternii şi fascinanţii Rambo şi Rocky – insistă că a vrut să facă un film de acţiune în genul anilor 80, dar plin de ironie.

.

Nu e nimic original

Povestea e tipică, previzibilă (mai contează originalitatea când ai o asemenea distribuţie?) şi aminteşte de „The Losers' şi „Echipa de şoc': un grup de mercenari este angajat de misteriosul Church (Bruce Willis) să detroneze un dictator din America de Sud, dar misiunea le este minată de trădare.

Barney Ross (Sylvester Stallone) este şeful rece ca gheaţa şi tare ca piatra al celorlalţi duri cu nume demne de un chicotit prelungit: Lee Christmas (Jason Statham) face minuni cu orice cuţit, Yin Yang (Jet Li) e expert în lupta corp la corp, Hale Caesar (Terry Crews) e specialistul în armament, Toll Road (Randy Couture) poate demola orice, iar Gunnar Jensen (Dolph Lundgren) împuşcă musca de la 100 de kilometri distanţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare