; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stallone vrea încă un “Eroi de sacrificiu”

12 August 2010

Sylvester StalloneAvând în vedere faptul că fanii din toată lumea îşi freacă de mult palmele la gândul proiectului Eroi de sacrificiu' (care debutează mâine), regizat de Sylvester Stallone, nu-i de mirare că Sly speră ca filmul să câştige suficienţi bani pentru a-i permite să facă şi un sequel, potrivit LA Times.

Stallone, care apare în Eroi de sacrificiu' alături de alte legende ale filmelor de acţiune, ca Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jet Li şi Jason Statham, printre alţii, a spus că: Dacă are succes, cred că ne va procura ceva mai multe lichidităţi pentru finaţarea sequel-ului'.

Am deja o idee', a continuat părintele proiectului. Oamenii cred că o continuare e uşor de făcut, dar nu-i aşa, pentru că ai nevoie de elementul surprizei. O să încerc ceva radical'.

Sly e, însă, prudent, deoarece în ciuda distribuţiei burduşite de bătăuşi' celebri, Eroi de sacrificiu' a parcurs un drum lung şi greu către debutul pe marile ecrane, din cauza întârzierilor în obţinerea unui buget pe măsura pretenţiilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare