; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masaj stailer

Stailer- platforma online care a luat amploare în industria frumuseții

11 March 2021

O nouă platformă online destinată industriei de frumusețe, a intrat de câteva luni pe piața românească și face furori, dar este diferită de cele de până acum. Stailer.ro introduce noțiunea de digitalizare' în lumea frumuseții și a programărilor la saloanele de înfrumusețare.

Frumusețe la un click distanță

Tehnologia a luat o adevărată amploare în ultimul timp, iar majoritatea persoanelor folosesc internetul fie pentru socializare, cumpărături, a învăța lucruri noi, jocuri sau programări online la diferite instituții. Pandemia a adus odată cu ea și o creștere semnificativă în ceea ce privește folosirea internetului și a rețelelor de socializare.

Platforma Stailer vine cu o serie de beneficii pentru persoanele care obișnuiesc sa frecventeze saloanele de frumusețe, și asta la doar un click distanță. În primul rând cu ajutorul platformei Stailer, te poți programa la un salon ales de tine în doar 3 minute.

Serviciile sunt variate și adresate atât pentru femei cât și pentru bărbați. Acestea aduc, spre deliciul clienților funcționalități familiare, de la mesaje text cu toate detaliile, sincronizare și adăugare în calendar chiar și varianta de anulare a unei programări. Tot ce ai nevoie este să ai acces la internet, inclusiv de pe telefon și să îți alegi un salon de frumusețe potrivit ție și dorințelor tale. Pe platforma Stailer poți accesa inclusiv saloane pentru masaj de relaxare, care sunt în mare căutare în ultima perioadă.

În ce orașe găsești Stailer

Cu ajutorul platformei Stailer, te poți programa în Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Iași. Însă, într-un timp relativ scurt se va extinde și în alte zone și orașe ale țării.

Platforma are rolul de am îmbunătăți experiența atât a utilizatorilor, cât și a saloanelor de înfrumusețare și nu numai. Este evident că nu de puține ori, multe persoane au rămas fără un loc la un salon de frumusețe, fie pentru un make-up înainte de un eveniment important, o manichiură sau pedichiură, un tuns sau un coafat și asta pentru că nu se puteau face programările la un salon după programul lor și nu puteau alege ora sau ziua.

Fondatorii Stailer s-au gândit și la acest aspect, astfel încât pe platformă vor apărea doar saloanele de înfrumusețare cu locurile disponibile. Mai mult decât atât, programările de pe platformă la saloanele pentru frumusețe sunt absolut gratuite.

Gama de servicii este variată, de la stiliști, barbieri, frizeri, până la specialiști din industria hair & beauty. Așadar poți alege tot ce îți dorești și în funcție de preferințe.

Pentru fiecare salon de infrumusețare în parte, poți să accesezi fotografiile, detaliile despre acesta și prețurile în funcție fiecare serviciu.

Așadar, cu platforma Stailer ai șansa să descoperi stiliștii din zona ta foarte rapid, eficient și sigur, iar asta la doar un click distanță. Nu vei mai rămâne fără un stilist înainte de un eveniment important din viața ta.

Pentru mai multe detalii despre platformă, accesează [email protected] Totodată, pentru orice nelămurire, poți scrie pe Support live, funcționabil 24 de ore din 24.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare